Create an account


Forums in 'Gyakori kérdések | FAQ'
Hiányzó MSVCP100. dll | Missing MSVCP100. dll
Missing MSVCP100. dll hibaüzenet esetén a Microsoft Visual C+2010-es verziójának letöltése és telepítése orvosolja a problémát.

Missing MSVCP100. dll In the case of a Missing MSVCP100. dll error message, downloading and installing Microsoft Visual C+2010 will fix the problem.
0 Topics
0 Replies
Never
Átlátszó inventory, HUD, gamebar | Transparent inventory, HUD, gamebar
A probléma legtöbbször laptopok esetében lép fel. Az integrált videókártyák sajnos nem feltétlenül azt a célt szolgálják hogy játékok grafikus elemeit jelenítsék meg. Megoldási alternatívák: Az újabb laptopok általában rendelkeznek egy integrált, és egy dedikált videókártyával is. Amennyiben ilyen gépünk van a játékot a Launcher ikonra jobb egérgombbal kattintva válasszuk a "Futtatás grafikus processzorral" opciót és úgy indítsuk a játékot. Amennyiben nem áll rendelkezésre csak az integrált videókártya, keressük meg a gyártó oldalát, és ott a típus megadásával a hozzá tartozó legfrissebb illesztőprogramot (Driver), és telepítsük.

The problem mostly occurs on laptops. Unfortunately, integrated graphics cards are not necessarily designed to display the graphics elements of games. Alternatives: Newer laptops usually have both an integrated and a dedicated video card. If you have one of these machines, right-click on the Launcher icon and select "Run with graphics processor" to start the game. If you don't have only the integrated video card, go to the manufacturer's website and enter the type of the latest driver and install it.
0 Topics
0 Replies
Never
A Launcherre kattintás után a játék nem indul el | The game does not start after clicking on the Launcher
Ebben az esetben jó eséllyel blokkolja a játék indításához szükséges folyamatvégrehajtó fájlokat egy másik program. Ezek általában az előre telepített vírusvédelmek szoktak lenni, kifejezetten a Nod, Avast, Eset programok. A kevésbé ajánlott megoldás a játék idejére ezen programok kikapcsolása. Az ajánlott megoldás a játék launcher és main.exe fájlait a vírusvédelem kivételei közé helyezni,de célszerűbb az egész mappáját a játéknak.

In this case, there is a good chance that the executable files needed to start the game are blocked by another program. These are usually the pre-installed virus protection programs, specifically Nod, Avast, Eset. The less recommended solution is to disable these programs for the duration of the game. The recommended solution is to put the game launcher and main.exe files in the antivirus exceptions, but it is more appropriate to put the whole folder of the game.
0 Topics
0 Replies
Never
data/local/slide.bmd probléma megoldása | solve data/local/slide.bmd problem
Jellemző a data/local/slide.bmd hiba, mely beállítás köteg probléma más szerverek nyelvi fájlai miatt.. Ennek javítása: -Startmenü--->Futtatás-->gépeld be ezt: regedit, majd üss entert---> A beállítás szerkesztőben bal felül látni fogsz egy HKEY_CURRENT_USER mappát, ezt nyisd le, keresd meg ezen belül a Software mappát----> ezen belül találod a webzen mappát, jobb klikk, és törlés a webzen mappára.---> Indithatod a játékot.

Typical error is data/local/slide.bmd, which is a configuration batch problem due to language files on other servers... Fix this: -Startmenu--->Run-->type this: regedit, then hit enter---> In the settings editor you will see a HKEY_CURRENT_USER folder in the top left corner, open it, look for the Software folder----> inside this folder you will find the webzen folder, right click and delete the webzen folder.---> You can start the game.
0 Topics
0 Replies
Never


Users browsing this forum:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016